Els valors epidemiològics continuen empitjorant a les Terres de l’Ebre aquest divendres. En les últimes 24 hores s’han comptabilitzat 104 nous contagis i el risc de rebrot s’ha enfilat fins els 737 punts, 52 més que ahir, segons el darrer balanç del Depratament de Salut de la Generalitat. La velocitat de propagació, tot i que ha baixat en les útlimes 24 hores 5 centèsimes és de 2, el que significa que cada persona positiva en pot contagiar dues més.

Els casos confirmats acumulats s’elevan a 6.584, dels quals 6.331 ho han estat a través de prova PCR o test antigènic ràpid.

D’altra banda, no s’ha sumat al balanç diari cap nova defunció (les dues últimes es va sumar el 5 de gener) i el nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia es manté en 130.

Pel que fa al nombre de persones hospitalitzades, n’hi ha 32, dues més que dijous i el nombre de persones ingressades a l’UCI a nivell de tot Catalunya és de 429, dotze més que ahir.

A les Terres de l’Ebre s’han vacunat en les últimes 24 hores 406 persones més i el nombre total és aquest divendres de 990.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.