El candidat del PDeCAT, Marc Arza, ha compartit un vídeo a les xarxes socials fent entrega de la seua carta als Reis Mags. Entre les peticions d’Arza, hi destaca el cara a cara amb Albert Batet, el candidat de Junts. I és que la petició que va fer el PDeCAT el 17 de desembre, d’un debat per poder posar de manifest les propostes de cadascun dels dos projectes continua sense resposta. És per això que Marc Arza, destaca al vídeo que “aquest any ha estat molt bon xiquet” i que espera que “els reis mags facin la seva màgia i li portin el cara a cara que ha demanat”.

El candidat del PDeCAT ha manifestat que “en democràcia, les campanyes electorals, les dels països avançats, es sustenten en la confrontació d’idees i la celebració de debats”. “Un país millor ha de permetre als votants comparar els projectes dels seus partits, cap candidat hauria de tenir por al debat i l’intercanvi d’idees”, ha sentenciat Marc Arza.

Tal i com va exposar el cap de llista del PDeCAT, “tots dos hem fet camí plegats durant uns anys” i ara, que ens enfrontem electoralment, “cal deixar clar quin són els motius, les propostes i el model de país i el projecte independentista de les dues opcions”. Marc Arza ja va recordar que, mentre ell es presenta per primer cop pel Partit Demòcrata, “Batet ja s’ha presentat sota les sigles de CiU, Junts pel Sí, Junts per Catalunya i ara, per Junts”.

Els votants de l’espai convergent estan desorientats, per això cal un cara a cara que constati quins ideals defensa cada formació”, va dir el cap de llista del PDeCAT a la demarcació quan va llançar la proposta, i va afegir que “la gent ha d’estar informada per poder triar entre el Partit Demòcrata, el partit del president Mas i JUNTS, el partit que votarà el president Torra”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.