El ple del Consell Comarcal del Montsià ha aprovat per unanimitat les addendes amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per pal·liar l’impacte social que està ocasionant la covid-19. Segons la institució comarcal, durant el 2020 hi ha hagut al Montsià un efecte de precarització dels col·lectius més vulnerables com a conseqüència de la pèrdua de feina i un augment de la violència domèstica durant els mesos de confinament. És per això que el Consell ha reforçat la partida d’ajuts d’urgència social, el servei d’atenció domiciliari i els sistemes de resposta urgent per a les dones que es troben en situació de violència masclista i per als seus fills i filles; i també es continua amb el projecte de dinamitzadores cíviques per a l’emancipació juvenil.

Durant la sessió, que ha estat telemàtica, també s’ha aprovat l’adjudicació del servei d’explotació, conservació, manteniment, actuacions de millora i optimització dels sistemes de sanejament en alta de la comarca del Montsià a Alcanar, Amposta, les Cases d’Alcanar, els Muntells, la Ràpita, Santa Bàrbara, la Sénia, Ulldecona, Godall, Masdenverge, la Galera, Sant Jaume d’Enveja, els Valentins i l’EDAR del polígon industrial de Lledó, així com els futurs sistemes de sanejament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.