Catalunya en Comú – Podem ha confeccionat una llista en què estan representades les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, anirà de número 1 a la llista de Tarragona, tal com ja es va anunciar. Movem Terres de l’Ebre ja va consolidar una coalició amb la formació de Catalunya en Comú i seguidament ho van fer amb els de la formació morada. Catalunya en Comú – Podem se presenta amb tres eixos de programa: reforç dels serveis públics, desenvolupament econòmic posant èmfasi a polítiques de discriminació positiva a les comarques de l’Ebre i per últim una aposta de diàleg entre Catalunya i Espanya.
Acompanyaran a Jordi Jordan, en primer lloc Eva Amposta, alcaldessa del Pinell de Brai representant la Terra Alta, filòsofa i activista en defensa del territori, sobretot en referència a la massificació eòlica a la Terra Alta. Joan Moisés, exalcalde i regidor de La Sénia, enginyer forestal i professor de biologia representant el Montsià. David Poy, regidor de Movem Roquetes i conseller d’educació i joventut al Consell Comarcal del Baix Ebre i mestre a l’escola pública representant el Baix Ebre. Tanquen la llista Agnès Pallisé, de Tivissa i representant de la Ribera d’Ebre, amb estudis en ciències polítiques que treballa al món del lleure i vinculada a moviments socials en defensa del poble sahrauí, i Cinta Galiana, exregidora de Movem Tortosa i professora de secundària a l’escola pública, representant també al Baix Ebre.

Autor: