Naix l’ACITTE, l’Associació de Comerç i Turisme de les Terres de l’Ebre a partir de diversos municipis que ja compten amb alguns projectes que ara pretenen unificar-se. Tot, amb la intenció d’impulsar tota l’oferta dels productes de proximitat de les Terres de l’Ebre, impulsant el comerç i el turisme amb campanyes conjuntes.

ACITTE neix dels municipis que comparteixen el projecte de marketplace i l’associació té la intenció d’aglutinar-los en un de sol, que represente millor tota l’oferta del comerç de proximitat de les Terres de l’Ebre. S’inicia a cinc municipis (l’Ampolla, La Ràpita, La Sénia, Amposta i Deltebre), però l’objectiu és anar poblacions a l’oferta per fer-la més amplia i atractiva.

Així, ACITTE pot ser un gran impulsor de tota l’oferta de productes de proximitat de les Terres de l’Ebre i, també, treballa per impulsar el comerç i el turisme de les Terres de l’Ebre mitjançant campanyes conjuntes.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.