La Sindicatura Electoral del procés de primàries de Junts ha anunciat les persones que concorren a un dels tres primers llocs de la llista a la circumscripció electoral de Tarragona a les eleccions del 14-F.

Aquest dilluns ha començat la campanya electoral interna, que s’allargarà tota la setmana. Els dies 12 i 13 de desembre, cada persona afiliada podrà votar un màxim de dues persones.

Un cop tancada la votació, les candidatures s’ordenaran en funció dels vots obtinguts, i les tres que aconsegueixin més suports, seran les que encapçalaran la llista a la demarcació, tenint en compte que per garantir la paritat una d’elles haurà de ser de gènere diferent de les altres dues.

De les Terres de l’Ebre opten a un d’aquests tres llocs la diputada Mònica Sales, la regidora de l’Aldea Irene Negre, totes dues integrants de l’executiva nacional, i el militant de base Rai López. Altres candidats són el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, que ja havia passat per CDC i el PDECat; el secretari de la mesa Eusebi Campdepadrós, antic membre d’ERC que va deixar els republicans per a unir-se a Puigdemont el 21-D; l’ex-socialista Teresa Pallarès, ara diputada i secretària de finances de Junts; i la regidora de Montblanc Núria Besora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.