La xifra de morts en accidents de trànsit a les Terres de l’Ebre s’ha reduït a la meitat en el que portem de 2020. De 19 víctimes mortals al 2019 a 8 aquest any. La dràstica reducció de la mobilitat és una de les raons lògiques darrere d’estes xifres però també el desviament del trànsit per l’autopista AP-7 o les millores a les C-12. Ho ha explicat el director dels serveis territorials d’Interior, Joan Juan, al program l’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre.

D’altra banda, aquest cap de setmana, de divendres a dilluns, s’han aixecat 83 actes per incompliments de les mesures de restricció. Des de l’inici de la pandèmia, al 14 de març, els Mossos d’Esquadra han posat 6.631 actes. Prop de 5.000 durant el primer estat d’alarma, fins al 21 de juny. I més de 1.000 en l’últim mes, des de que es va decretar el confinament municipal.

 

Periodista.