La selecció espanyola absoluta de rem ha començat a preparar la temporada 2021, amb una concentració a les instal·lacions de Lago Azul, situada a la zona de Sintra, indret escollit per altres seleccions com l’alemanya per a fer la seua preparació. Els convocats de l’equip espanyol van començar els entrenaments a Banyoles, i des del 15 de novembre, es troben a Portugal realitzant una intensa posada a punt.

Amb el tècnic tortosí Xavi Gonzàlez, entrena Aina Cid amb la càntabra Virginia Díaz, actuals subcampiones d’Europa, l’ampostí David Morales prepara els bots femenins del quatre sense timoner amb Núria Puig i Victòria Cid, amb la gallega Iris Jarama i la basca Aitzpea González i el dos sense timoner de Victòria Cid i Aitzpea González. També es troba concentrat el remer tortosí Ismael Rifi, que preparen la repesca olímpica.

Finalitzada la concentració a Portugal, els integrants de la selecció començaran una altra estada per a realitzar preparació en altura a Sierra Nevada del 6 al 19 de desembre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.