La central nuclear de Vandellòs va dur a terme una vintena d’inspeccions i va notificar sis successos al llarg del 2019, segons ha explicat aquest dimecres el cap de projecte de la planta, Diego Encinas.

De la vintena d’inspeccions, disset pertanyien al Pla Base d’Inspecció, una estava relacionada amb un succés de fuita a la barrera de pressió i les altres dues amb el procés de renovació de l’Autorització d’Explotació. Pel que fa als sis successos notificats, un d’ells va ser classificat de nivell 1 a l’escala INES. Es va concloure, però, que els resultats entraven dins la normalitat, sense que calgués adoptar actuacions addicionals.

Encinas ha donat aquests detalls en el transcurs de la 21a reunió del Comitè d’Informació de la central tarragonina, que s’ha celebrat per mitjans telemàtics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.