Diego Armando Maradona ha mort en sofrir una aturada cardíaca. Segons ha avançat el diari argentí ‘Clarín’, l’astre argentí ha patit avui al matí un aturada cardiorespiratòria a la seva casa del barri Sant Andrés, a la localitat de Tigre.Diverses ambulàncies s’han desplaçat fins al domicili, però no han pogut fer res per a salvar la seva vida. El 30 d’octubre havia complert 60 anys.

El tècnic de Gimnàstica i Esgrima La Plata va tenir “alguns episodis de confusió” que els metges “van associar” a “un quadre d’abstinència”. De l’hospital es va anar al seu domicili en Tigre per a seguir amb la recuperació. Tornava així al futbol argentí després d’haver dirigit a la selecció del seu país entre 2008 i 2010.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.