L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Vall de Vinyes de Batea. Els terrenys sumen 900 m2 de superfície i un preu de venda de 39.096 euros.

Amb aquestes noves adquisicions, l’ocupació del sector Vall de Vinyes arriba al 50%, el que consolida la tendència iniciada fa un parell d’anys, generant nous llocs de treball i ajudant al reequilibri territorial de la comarca de la Terra Alta.

L’empresa Instal·lacions Rams, que ja compta amb terrenys en aquest sector, ha adquirit la parcel·la número 7 per ampliar les seves instal·lacions actuals. La parcel·la 4, per la seva banda, ha estat adquirida per a destinar-la a magatzem agrícola.

El sector Vall de Vinyes es troba al sud-oest del nucli urbà de Batea, en uns terrenys situats entre la vall de Vinyes i la vall del Pi de Bautista. Limita a l’est amb el camí de la Vall de Vinyes, que porta al cementiri municipal; al sud, amb el cementiri; al nord, amb el camí vell de Caseres; i a l’oest, amb altres parcel·les de sòl no urbanitzable. Actualment l’Incasòl té disponibles 5 parcel·les d’entre 600 i 8.000 m2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.