L’Alabès Gloriosas s’aferma a les places de promoció d’ascens, a tres punts del líder de la categoria, tot i tenir dos partits menys disputats després d’imposar-se a domicili al camp del filial de l’Athletic de Bilbao per 1 a 3 (el mateix resultat que es donava al partit de pretemporada).

El partit va resultar parell durant una primera meitat alterna i equilibrada. Tots dos rivals van disposar de les seves ocasions per avançar-se al marcador tot i que el resultat restava inamovible a la fi dels primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, va sortir millor el conjunt visitant que es feia amb el domini territorial del partit. Fruit d’aquest factor, Sanadri perforava la porteria local per primer cop i avançava a les vitorianes. Eren els millors minuts de l’Alabès que tan sols quatre minuts més tard aconseguien el 0-2 obra de Ane Miren. Però quan tot semblava indicar una victòria còmoda de les de Mikel Crespo, la reacció local els permetia tornar a entrar al partit amb el gol que ajustava les diferències al marcador obra de Jone Amezaga quan restaven 11 minuts per al final del partit. Llavors la pressió local era angoixant, però a falta de quatre minuts per a la conclusió una ràpida contra de les visitants Sanadri s’encarregava de segellar el partit amb l’1-3 definitiu. La jugadora ebrenca, Emma Martín, amb molèsties va quedar fora de la convocatòria per aquest compromís.

En la següent jornada les vitorianes es tornen a desplaçar fora al camp de l’Osasuna B, un rival directe en la lluita per les posicions d’ascens, que ocupa la quarta posició amb un punt menys que les blanc-i-blaves.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.