El sindicat UGT Terres de l’Ebre ha iniciat una campanya a través de les seves xarxes socials per promoure entre la ciutadania la compra de menjar per emportar. Amb el tema ‘Un takeaway setmanal per ajudar la restauració’ el sindicat fa una crida a la ciutadania a fer comandes de menjar per emportar als restaurants amb l’objectiu d’ajudar-los i evitar que no hagin de tancar establiments que es troben en una situació força crítica per les restriccions aplicades per la pandèmia del coronavirus.

“Si abans sortíem a sopar o dinar un cop a la setmana o més, perquè no fer-ho ara des de casa? Així quan la situació passi podrem tornar a gaudir d’aquestes sortides als nostres restaurants de sempre”, explica el sindicat.

“Donem un cop de mà al comerç local, ens donem un petit luxe a nosaltres mateixos i contribuïm a sortir tots junts d’aquesta pandèmia”, apunta la UGT Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.