Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa han denunciat el propietari d’un gimnàs per exercir l’activitat sense presentar llicència i per no respectar les restriccions per la contenció de la covid-19.

A finals del passat mes d’octubre la Unitat de Policia Administrativa va tenir coneixement que a la població de Camarles s’ubicava un gimnàs que, tot i les restriccions establertes pel Departament de Salut de la Generalitat que prohibeixen explícitament l’obertura al públic de gimnasos, duia a terme la seva activitat sense atendre les restriccions.

Els agents van constatar que el propietari d’aquesta instal·lació esportiva desenvolupava l’activitat de manera il·legal, sense disposar de cap llicència que l’habilités a funcionar com un gimnàs obert al públic.

Així mateix, també van comprovar que des d’un perfil públic en les xarxes socials s’anunciaven ofertes sobre les quotes, suplementació esportiva, serveis i vídeos o fotografies de l’activitat diària on apareixien diferents persones practicant musculació.

Finalment, el passat 13 de novembre es va realitzar una inspecció al local i van localitzar quatre persones a l’interior, totes sense mascareta i sense mantenir cap distància de seguretat.

En el transcurs de la inspecció el propietari del local no va acreditar cap documentació relativa a l’activitat. A més, el gimnàs no disposava de serveis, ni vestidors i no comptava amb cap mesura de seguretat obligatòria.

Per aquests fets, van denunciar el propietari per exercir l’activitat il·legal i per tenir el local obert al públic sense respectar les restriccions de Salut. També es va denunciar els usuaris que van trobar a l’interior per no respectar les mesures sanitàries de la covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.