El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat aquest dimarts a les Terres de l’Ebre 2 morts i 46 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. Els casos confirmats acumulats s’elevan a 4.923 i el nombre total de defuncions és de 98. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,67 (una centéssima menys que ahir) mentre que el risc de rebrot ha disminuït en 25 punts les últimes 24 hores i se situa ara en 308.

Segons les dades oficials facilitades aquest dimarts per Salut a través del portal dadescovid.cat, a les Terres de l’Ebre hi ha 60 persones hospitalitzades per contagis (2 menys que dilluns). Pel que fa a les dades d’ingressats a l’UCI, Salut ha deixat de publicar dades per regions i només aporta la global. A Catalunya aquest dimarts hi ha 596 pacients covid-19 ingressats a les UCI (9 més que ahir).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.