El Voleibol Roquetes vol seguir somiant una jornada més. Els del Baix Ebre, líders en solitari, rebran la visita de l’Encamp d’Andorra dissabte a partir de les 18 hores de la tarde. Serà, tot just, el segon partit dels andorrans que van poder debutar aquesta setmana davant el Sant Martí, en un duel que després de guanyar la primera mànega van acabar cedint per 1 set a 3.

Tot i el bon inici de temporada, en que els roquetencs han sumat 5 victòries en 5 partits, el confiar-se no entra dintre del guió. Han superats rivals que a priori estan entre els candidats a lluitar per l’ascens de categoria, com el Sant Martí i el FC Barcelona B, tots dos compromisos seguits fora de casa. Tot i això, el tècnic roquetenc Benjamin Cuevas adverteix que “el fet de que no hagin pogut jugar, és una incògnita. Disposen de jugadors experimentats i segurament serà un partit complicat. Haurem d’estar molt concentrats i jugar a un bon nivell per superar al rival“. “No ens hem de confiar i pensar-nos que serà un partit fàcil ni molt menys” sentenciava el tècnic roquetenc.

No obstant l’entrenador ressaltava el bon moment de forma pel qual travessa l’equip del Baix Ebre “la plantilla està molt bé. La dinàmica és molt bona, positiva i guanyadora“. Tot i així per la part negativa destacava que “Estem arrossegant certes molèsties que no acabem de fer net i això no ens condiciona a nivell de rendir al partit, però si a nivell de competitivitat als entrenaments perquè no és el mateix tenir que entrenar amb set, amb vuit o amb dotze jugadors“.

El partit entre roquetencs i andorrans, es podrà veure en directe a través de les càmeres de Canal Terres de l’Ebre a partir de tres quarts de sis de la tarda de dissabte. Serà una retransmissió històrica ja que abans no s’ha donat mai un partit de voleibol en rigorós directe.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.