La política ampostina Annabel Marcos ha estat elegida coordinadora de Junts a les Terres de l’Ebre. En la direcció territorial estarà acompanyada per Xavier Pallarès (implantació municipal), Sisco Vernet (organització) i Manel Masià (comunicació). Com a caps comarcals han estat elegits l’alcalde de Masdenverge, René Gonel (Montsià); la regidora de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo (Baix Ebre); l’alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles (Terra Alta); i l’alcaldessa de la Palma d’Ebre, Marina Rojals (Ribera d’Ebre). Els afiliats ebrencs han ratificat en les eleccions celebrades aquest passat cap de setmana les úniques candidatures presentades als diversos òrgans de direcció territorial del partit.

Annabel Marcos ha destacat “l’alta participació i les ganes dels equips, tant de vegueria com de les quatre comarques, per  afrontar els nous  reptes sense deixar de banda l’objectiu de reforçar l’autogovern i la implementació de la República Catalana seguint el mandat de l’1 d’octubre”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.