L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa ha renovat els seus càrrecs orgànics amb la voluntat de seguir treballant “pel projecte de ciutat socialista, per la Tortosa que volem i pels problemes reals dels tortosins i tortosines”. La nova executiva ha comptat amb el suport unànime dels participants, a l’igual que la ratificació d’Enric Roig que continuarà davant de la primera secretaria de l’agrupació.

Després del Congrés Nacional i del 5è Congrés de la Federació de l’Ebre, a Tortosa, l’Executiva de l’Agrupació Local del PSC va acordar celebrar eleccions primàries per escollir els candidats o candidates a la Primera Secretaria, essent Enric Roig l’únic que va presentar els avals per optar al càrrec, i que es corresponen amb un 63,75%, quedant anomenat primer secretari. Com a darrer pas, només quedava pendent de ratificar per part de l’Assemblea local.

Roig ha agraït la disponibilitat i la confiança que una vegada més ha rebut per part de l’Assemblea en donar-li suport com a primer secretari i per formar part d’aquesta nova etapa del partit.

El primer secretari també ha agraït a la nova executiva “la vostra implicació en el projecte socialista” i ha mostrat la seva convicció de que “és un equip preparat per als reptes de futur”. Per això, els ha encoratjat a “seguir treballant pel nostre projecte de ciutat per a Tortosa i pels tortosins i tortosines, per seguir demostrant la nostra capacitat de governar i el ser creïbles com alternativa de govern de cara a encapçalar el futur govern de Tortosa a les eleccions de 2023”.

L’assemblea, celebrada de manera semi virtual per motius de la covid-19, va comptar amb les intervencions del senador i primer secretari de la Federació, Manel de la Vega i del subdelegat del govern a Tarragona i president de l’Agrupació de Tortosa, Joan Sabaté.

Acompanyen a Roig en els principals càrrecs el subdelegat del govern a Tarragona i ex alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, que repeteix com a president; la regidora Dolors Bel, com a vice primera secretària i secretària d’igualtat i acció social; la també regidora Estefania Valdés es converteix en la nova secretària d’organització i d’acció sectorial; i Ricard Lleixà serà el secretari d’organització adjunt i responsable d’acció territorial i electoral.

La resta de secretaries estan ocupades per Virginia Martínez secretària de programes, estratègia i desenvolupament local; Josep Mª Beltran al capdavant d’acció social; Consol Cordero secretària de formació i educació; Lisardo Garcia secretari de gent gran i pensions i Iñaki Copoví secretari d’imatge, comunicació i xarxes. L’executiva es completa amb les vocalies de Mariano Borràs, Maria López, Isabel Postigo i Carles Albacar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.