La Guàrdia Civil ha enxampat un home amb 420 quilos de garrofes que presumptament havia robat d’una finca del Perelló. Els fets van passar el passat cap de setmana quan una patrulla va interceptar un vehicle que havia fet maniobres estranyes en veure els policies. En aturar-lo el conductor es va mostrar molt nerviós. Els agents van inspeccionar el vehicle i li van trobar diversos sacs plens de garrofes. L’home, de 58 anys, va reconèixer haver-les collit en una finca sense tenir autorització del propietari. Les diligències i el producte van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.