L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), en un comunicat que ha fet públic aquest divendres, adverteix que l’empresariat i alguns sectors en concret “estan al límit” per la gestió política de la pandèmia del coronavirus. L’empresariat ebrenc assegura que “mesures no equitatives i solucions insuficients, per una mala gestió i falta de previsió, incrementaran una crisi social i econòmica per molts sectors difícil de superar”.

L’AECE critica, a més, el fet que les empreses del sector de la restauració i centres d’estètica no van poder sol·licitar el primer dia, la nova línia d’ajudes perquè el canal empresa no va funcionar. “Ajudes que es donaran per ordre de petició i no per concurrència competitiva, com venim demanant des del principi”, lamenta.

L’associació empresarial ebrenca també ha denunciat la celebració de l’aniversari del diari El Español, que va reunir a Madrid un centenar de persones amb la presència de membres del govern espanyol i principals polítics del país, acte que ha qualificat de “gran irresponsabilitat”. “Volem expressar el nostre malestar envers la classe política. Han ser un exemple i aquestes situacions, no ajuden”, remarca en el comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.