La junta de govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió dels 17,58 milions euros en ajuts del Pla d’Acció Municipal (PAM) corresponents a l’anualitat d’aquest 2020. En total, aquests recursos han de permetre finançar 308 actuacions en 170 municipis i entitats municipals descentralitzades. Es tracta d’obres i reformes d’equipaments, carrers o vies, compres diverses i millores de servei, entre d’altres. La junta de govern també ha resolt concedir entre els ajuntaments 2,8 milions d’euros als ajuntaments en el marc del pla de xoc contra la Covid-19. S’han presentat 178 sol·licituds per fer front a depeses de salut pública, com la compra d’equips de protecció individual, mampares protectores o via pública, entre d’altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.