L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha respost a través d’un video el comunicat conjunt que han fet públic aquest dilluns els quatre grups de l’oposició en relació a les mesures que proposen per reduir l’impacte de la pandèmia en l’economia local.

Roigé justifica la necessitat de respondre davant “la tergiversació” i les “maneres com l’oposició ha plantejat aquesta proposta”.

L’alcaldessa reitera “la disconformitat” amb les mesures adoptades pel govern de la Generalitat que obliguen a tancar bars i restaurants, i critica que cap dels portaveus dels grups de l’oposició s’hagi posat en contacte amb el govern municipal. Roigé rebat les propostes plantejades en aquest videocomunicat que podeu visionar a continuació.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.