El grup de Catalunya En Comú Podem ha presentat al Parlament de Catalunya una bateria de preguntes per la pèrdua de 4,6 milions d’euros dels gairebé 7 milions que el govern espanyol havia aprovat en ajudes perquè diferents municipis de les Terres de l’Ebre poguessin reparar els danys provocats pels aiguats de l’any 2018. Catalunya en Comú Podem demana saber com el govern català pensa compensar els ajuntaments ebrencs afectats per la pèrdua de les ajudes, atès que els municipis necessiten arreglar els desperfectes que va ocasionar el temporal i ara es troben amb que no els arribarà la totalitat de les quantitats que se’ls havien reconegut inicialment.

També es reclamen explicacions al Govern de Junts per Catalunya i ERC sobre els motius pels quals la Generalitat ha deixat perdre més de la meitat dels diners de les ajudes i li reclama específicament si reconeix “el greu error i els perjudicis que suposa per al territori no haver sabut gestionar aquests fons”. Catalunya en Comú Podem també vol saber si s’ha fet una valoració dels danys “que ocasiona el no haver sabut gestionar els fons provinents de l’Estat destinats a arranjaments dels danys del temporal i perquè es van redactar unes bases tan complexes quan les ajudes estaven aprovades i provenien del Govern estatal”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.