Mònica Subirats Dellà ha estat nomenada nova directora del Centre Associat de la UNED a Tortosa, en substitució del professor Josep Maria Franquet, que ha cessat per jubilació.

La nova directora va néixer l’any 1976 a Tortosa. És llicenciada en Dret per la UNED, amb titulació del Màster en qualitat en gestió de Centres Associats, i actualment està cursant estudis avançats del Grau en Administració i Direcció d’Empreses. Disposa d’una àmplia experiència professional al Centre Associat on ha exercit funcions de coordinadora acadèmica , secretària acadèmica, professora-tutora amb Venia Docendi en l’àmbit del Dret Civil des del Ccurs 2009-2010 i secretària del Centre des de l’any 2001.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.