El diputat del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, es troba en confinament domiciliari per un contacte que ha tingut amb una persona que ha donat positiu de covid-19, segons ha informat el propi polític a través del seu compte de Twitter. L’exalcalde de Tortosa explica que la prova PCR que se li ha practicat ha resultat negativa i que ha seguit des de casa la compareixença del governador del Banc d’Espanya a la Comissió d’Economia del Congrés dels Diputats.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.