El Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat ha mostrat aquest dimarts el rebuig total a la sentència d’inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. El delegat del Govern, Xavier Pallarés, i en nom dels representants territorials dels departaments del Govern, s’ha solidaritzat amb el president Torra, a qui li agraït la “bona feina feta”. “Estem totalment en desacord amb aquesta manera de treure una Presidència, donada pel poble i pel Parlament de Catalunya. Considerem que aquesta inhabilitació és una aberració, que no s’hauria d’haver produït mai i que confiem que no s’hagin de repetir situacions com aquesta”, ha dit Pallarés.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.