El diputat al Congrés, Ferran Bel (PDeCAT), ha reclamat en el si de la comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que les noves freqüències dels trens Euromed entre Barcelona i València s’aturin a les Terres de l’Ebre. Bel ha lamentat “que el govern de l’estat espanyol menyspreï el nostre territori”. “Per què el govern de l’estat obvia sempre les Terres de l’Ebre?”, ha preguntat.

El diputat al Congrés ha recordat que “el ministeri va prometre 4 trens Avant, per connectar amb l’AVE a Tarragona i Barcelona, i sols en va establir un, i a hores d’ara amb l’excusa de la Covid, no n’hi ha cap”. “Demanem que es recuperin també les parades dels Euromed a l’estació de l’Aldea-Tortosa i l’establiment del tren Avant”, ha afegit.

El diputat també ha criticat “el silenci del partits a nivell territorial”, qualificant-lo de “decebedor”, i ha recordat que “quan no tenien responsabilitat sortien al carrer molt reivindicatius i ara s’amaguen de les decisions dels seus partits a Madrid”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.