Les proves PCR realitzades als alumnes de les dues classes de l’Escola Remolins (una de quart i una altra de sisè de Primària) que van estar en contacte amb dos germans contagiats de covid-19 han donat resultat negatiu.

El de l’Escola Remolins ha estat el primer cas de covid-19 en un centre escolar de les Terres de l’Ebre. Ara ja en són set els grups escolars confinats d’un total de sis centres d’ensenyament ebrencs. En les pròximes hores també es coneixeran els resultats de les proves PCR fetes a aquests altres grups escolars.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.