Un total de 7 grups escolars de les Terres de l’Ebre ja han estat confinats per positius de covid-19. Es tracta de dues classes de l’Escola Remolins de Tortosa, una de l’Escola Puig Cavaller de Gandesa, una altra de l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar i una cinquena de l’Escola Lluis Vinyes de Móra d’Ebre. Tanquen la llista d’afectats un grup de la llar d’infants Vila dels Xiquets d’Alcanar i un altre de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

En el global de Catalunya els grups confinats s’eleven a 303 que corresponen a un total de 218 centres educatius.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.