Una alumna de l’Escola de Remolins de Tortosa ha donat positiu de covid-19 després de presentar símptomes el passat dilluns a la nit. Això ha comportat aïllar el grup estable de 23 alumnes i 4 mestres. Aquest cas és el primer que es produeix en un centre escolar de les Terres de l’Ebre.

La xiqueta que cursa quart de primària només va assistir a classe el primer dia d’escola, el passat dilluns 14 de setembre. Va ser de fet durant la nit quan va presentar els primers símptomes i la família de seguida es va posar en contacte amb Salut. A partir d’aquí es va activar el protocol i se li va fer la prova PCR, que va donar positiva. La directora de l’Escola de Remolins de Tortosa, Eugènia Vela, ha volgut deixar clar que aquest contagi no s’ha produït al centre educatiu.

L’escola de Remolins està a l’espera de conèixer el resultat de la prova PCR al germà d’aquesta alumna, i que cursa sisè de primària. Mentrestant, Salut ha realitzat aquest divendres al matí proves PCR a tots els alumnes i docents que havien estat en contacte amb l’alumna contagiada. Els resultats es coneixeran entre diumenge i dilluns. La directora de l’escola de Remolins ha explicat que ha calgut confinar durant 14 dies, el grup estable de quart de primària, format per 23 alumnes, la tutora i 3 mestres més.

Aquest cas positiu de Covid a l’escola de Remolins, no afecta al funcionament del centre educatiu ja que està dividit amb tres blocs. Amb el grup confinat es continuarà fent activitat lectiva de forma telemàtica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.