La proposta de resolució en defensa de les Terres de l’Ebre i l’equitat territorial que el grup de Catalunya En Comú Podem havia presentat al debat de política general del Parlament de Catalunya ha estat rebutjada aquest divendres amb l’abstenció dels partits que conformen el govern català –Junts per Catalunya i ERC-, Ciutadans i el PP i el vot contrari del PSC. Només el grup parlamentari de la CUP ha donat suport a la proposta feta per en Comú Podem.

La proposta de resolució demanava que la seu central de l’Agència de la Natura catalana s’ubiqués a les Terres de l’Ebre, també instava el Govern català a fer les gestions oportunes davant el govern de l’Estat espanyol per convocar la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre, manifestar l’oposició a qualsevol transvasament de l’Ebre en general i el de Cantàbria en particular i elaborar un pla de dinamització econòmica de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.