Els Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de la Ràpita van detenir el passat 11 de setembre, dos homes de 31 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. Els fets van tenir al voltant de les 4:00 hores de la matinada quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van tenir coneixement que s’estava produint un robatori en una casa adossada ubicada en el carrer Església.

Dos homes havien accedit al domicili trepant per la façana de la casa mentre un tercer es trobava a la porta principal de l’immoble en actitud vigilant. Ràpidament, agents dels dos cossos de policia es van personar en el lloc dels fets i de manera coordinada van poder detenir l’home que es trobava a l’exterior de la casa amagat en el jardí. Seguidament, els agents van accedir a l’interior del domicili després de contactar amb els propietaris, els quals no sabien el que estava passant i s’havien despertat pels sorolls.

Els dos lladres, que encara es trobaven a l’interior, van iniciar la fugida pel terrat des d’on van accedir a l’edifici contigu i d’allí a la via pública. Els agents van detenir, després d’una persecució a peu, un dels fugitius mentre que l’altre va aconseguir fugir.

En l’escorcoll dels dos detinguts se’ls va localitzar gran quantitat de diners en efectiu en euros i lliures esterlines, mentre que en el terrat de l’edifici van localitzar una motxilla amb diverses eines utilitzades per forçar els accessos.

Després de realitzar una inspecció a la casa assaltada els propietaris no van trobar a faltar cap objecte.

La investigació continua oberta per tal de localitzar el tercer lladre i determinar si els detinguts poden estar implicats en altres robatoris de les mateixes característiques ocorreguts a la demarcació. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.