Agents dels Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre han denunciat una empresa del sector de l’aqüicultura per l’abocament de residus en una finca ubicada en el terme municipal de la Ràpita.

El passat 10 de setembre els agents es van personar a l’esmentada finca on van observar uns moviments de terra que havien generat un forats on posteriorment  s’enterraven gran quantitat de residus provinents de l’activitat aqüicola, com per exemple restes de musclos i ostres.

Per les seves característiques aquests tipus de residus requereixen un tractament específic i segons regula la normativa han de ser efectuats per empreses especialitzades.

Un cop identificat el titular dels terrenys, que va resultar ser una empresa del sector, els policies van redactar la corresponent denuncia per la comissió d’una infracció en gestió en matèria de residus. Aquesta denuncia serà tramesa a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent en aquest àmbit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.