Movem Tortosa ha assenyalat, en un comunicat, “el silenci informatiu sobre la retirada d’algunes plaques existents a la ciutat en honor al qui va ser president de la Generalitat, Jordi Pujol, durant 23 anys, després de la denúncia efectuada fa uns dies per Movem Tortosa”.

Aquest partit polític ha volgut “mostrar la manca de transparència i informació a la ciutadania que per enèsima vegada practica el govern sociovergent tortosí”. Segons Movem Tortosa, els fets es van produïr la setmana passada de manera sobtada i sense cap informació pública. En aquest sentit, el seu portaveu, Jordi Jordan, remarca que “contrasta el silenci de la Sra. Roigé i el seu govern municipal de no informar d’aquest fet quan tot el dia s’estan fent fotografies i enviant comunicacions de tota indole; sembla ser que en ple agost volen retirar les plaques sense explicar-ho a l’opinió pública forçats per la nostra denúncia de fa uns dies atès que quan vam remarcar que si es volia denunciar la presumpta corrupció de Joan Carles I també calia fer-ho amb Jordi Pujol, que fa anys, ja va reconèixer greus irregularitats i està sent investigat ell i la seua família com a clan criminal per l’espoli del diner públic dels catalans i catalanes”.

A més, Movem Tortosa ha remarcat que “és trist que la ciutat hagi trigat 4 anys a retirar unes plaques que el 2016 s’haguessin d’haver tret quan Movem va presentar una moció per la retirada però que la Sra. Roigé va bloquejar i votar en contra negant els fets i la necessitat de fer-ho”.

Jordan també ha declarat: “Ara, quatre anys tard i perquè volen denunciar la corrupció del rei emèrit es veuen obligats a retirar les plaques de Pujol, davant la incoherència que representava denunciar la corrupció del rei i callar davant la de Pujol; una demostració més de caciquisme, hipocresia política i de tractar la ciutadania com a menors d’edat que practica un govern municipal que arriba sempre tard i a remolc dels fets i de Movem Tortosa”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.