La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, ha desmentit en un comunicat la notícia publicada ahir a la tarda al diari Ara amb el titular La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta va construir una piscina sense permisos. Sanromà ha assegurat que el periodista que signa la notícia, Albert Llimós, ha omès informació, com per exemple, que ella no és la propietària de la casa a què es refereix.

A més, la presidenta de l’ens comarcal ha explicat que l’obra la va fer el meu marit i “s’hi va construir una bassa que, des del primer moment, comptant amb tots els permisos municipals en regla i que està destinada a ús agrícola i a tenir aigua emmagatzemada en cas d’incendi”. També, ha declarat que els permisos per fer la bassa es van sol·licitar al novembre del 2018 i no a principis del 2019, com assenyala la notícia, i, en cap cas, els va sol·licitar ella mateixa perquè no és la propietària del domicili en què es va construir la bassa. Santomà també ha negat que la construcció es dugués a terme fa tres anys ni que l’hagi acabada una empresa especialitzada durant la pandèmia de la covid-19.

Sanromà ha exposat: “La bassa, que un cop construïda va necessitar diferents reparacions degut a les pèrdues d’aigua detectades, va requerir una solució final, que va ser la col·locació d’una lona per evitar més reparacions periòdiques i que va dur a terme Toldos Monfrey. Així mateix, la construcció ha comptat des del primer dia amb tots els permisos municipals necessaris per dur-la a terme, si bé hi manca un certificat d’un enginyer agrònom que justifiqui la seva finalitat, que ja s’ha sol·licitat”.

Per acabar, la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta ha exigit al diari i al periodista que “esmenin tota la llista d’errors que han publicat” i els ha convidat a posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Arnes per confirmar tot el que ha exposat en el comunitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.