Junts per Roquetes-Junts per la Ravaleta ha presentat aquest dimecres una moció a l’Ajuntament de Roquetes per aconseguir una línia de subvencions directes al comerç local i autònoms del poble, ja que la majoria d’establiments de Roquetes i la Ravaleta es van veure obligats a aturar la seua activitat durant els mesos de confinament. 

El portaveu del grup de Junts per Roquetes, Jordi Curto, ha defensat que “l’administració local ha d’estar al peu del canó i dotar de les eines necessàries per a la reactivació econòmica”. “Entenem que l’Ajuntament de Roquetes ha d’oferir una línia de subvencions als comerciants per tal d’ajudar a pal·liar l’efecte de la pandèmia”, ha reivindicat Curto. A més, ha explicat que “des de Junts per Roquetes entenem que tots aquells recursos que no es van destinar a les festes majors, s’han de poder destinar a la reactivació econòmica i a ajudar als nostres comerciants”. 

Per això des de Junts per Roquetes s’ha presentat una moció per tal de concedir una ajuda directa de 400€ als comerciants i autònoms del poble que van veure aturada la seua activitat com a conseqüència de l’estat d’alarma. Curto ha manifestat que “es tracta d’una moció amb caràcter constructiu i per sumar”.Avalem i compartim les mesures impulsades per l’Ajuntament de Roquetes”, ha afegit, però entenem que “el sector comercial de Roquetes necessita unes ajudes directes per tal de fer front a la greu afectació per la Covid-19, tal i com han fet altres municipis del territori”. 

Junts per Roquetes també ha presentat la moció de l’ACM per a la suficiència financera dels ens locals. “El romanent que ha generat l’Ajuntament de Roquetes no se l’ha d’endur l’estat espanyol, s’ha de poder invertir en la reactivació social i econòmica del poble”, ha conclòs el portaveu. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.