Fa uns dies el mitjà digital OK Diario, dirigit per Eduardo Inda, publicava una informació segons la qual, l’ex-director d’Acuamed Arcadio Mateo del Puerto hauria assenyalat al subdelegat del Govern a Tarragona Joan Sabaté com a part de la presumpta trama de finançament il·legal del PSOE en el conegut com a “Cas Acuamed”. Davant d’aquestes informacions, els diputats republicans per la demarcació de Tarragona, Norma Pujol i Jordi Salvador, han registrat aquest dimecres diferents preguntes sobre el cas, que, recordem investiga entre d’altres, la desviació de fons públics que havien d’anar destinats a l’extracció de substàncies tòxiques del pantà de Flix.

Entre altres preguntes els diputats republicans demanen al govern espanyol si té coneixement de l’activitat realitzada per Sabaté en relació a la descontaminació de l’embassament de Flix en el desenvolupament de les seves responsabilitats polítiques durant els darrers anys, també si el Govern té constància que hagi compatibilitzat algun dels seus càrrecs polítics amb qualsevol altra activitat lucrativa, Si ha realitzat alguna actuació per dilucidar la seva possible implicació en el cas i finalment els republicans pregunten si el Govern es plantejaria la possibilitat de cessar a Sabaté en cas que fora imputat o acusar en la citada causa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.