Movem Tortosa ha demanat formalment la convocatòria del consell d’administració de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús perquè s’informi a tots els seus integrants del brot de Covid-19 que afecta este equipament sociosanitari municipal. Segons les informacions actuals, el brot ja té prop d’una trentena d’afectats, suma quatre defuncions i ha obligat a restringir l’accés a les instal·lacions. El representant de Movem Tortosa al consell d’administració, Pere Genaró, creu que el consell ha de reunir-se per informar “per una simple qüestió de transparència i per respecte a tots els integrants del consell”.

Movem Tortosa formalitza la petició de convocatòria del consell d’administració de l’Hospital de la Santa Creu després d’haver llegit la resposta pública donada pel govern municipal i l’alcaldessa a la petició de reunió del consell que va fer el grup municipal d’ERC. “Independentment de quina és l’administració que facilita les dades relacionades amb el Covid-19 o de la informació puntual que s’hagi pogut traslladar als portaveus municipals, el que pertoca és oferir a totes les persones que integren el consell d’administració informació detallada de la situació i les mesures concretes que s’han pres a l’hospital”, remarca Movem en un comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.