El vicepresident del govern, Pere Aragonès, ha estat aquest divendres a l’Ajuntament d’Amposta en el marc d’una visita institucional a les Terres de l’Ebre. Aragonés ha saludat a diferents membres del plenari, ha signat el llibre d’honor i ha mantingut una reunió privada amb l’alcalde, Adam Tomàs.

Tomàs li ha traslladat la necessitat d’implementar mesures de discriminació positiva a favor de les Terres de l’Ebre per atraure implantacions industrials. També li ha fet arribar la preocupació sobre l’incompliment que tindran els ajuntaments quant a la tutela financera perquè hi haurà una baixada important d’ingressos derivada de la crisi de la covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.