El Partit Demòcrata ha demanat a la gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, que retiri “de forma immediata les crítiques i atacs als alcaldes i alcaldesses” del territori manifestades en una entrevista publicada aquest divendres, 24 de juliol, al setmanari L’Ebre. En concret, Lleixà indica en aquesta entrevista que els alcaldes “no han entès res. Han de col·laborar més, exigir menys i no posar tantes mocions”.

Des del Partit Demòcrata consideren que “els alcaldes i alcaldesses de Terres de l’Ebre, escollits democràticament pels conciutadans, han de vetllar pel benestar dels seus veïns i veïnes”. I, en aquest sentit, “han d’exigir al departament pertinent una atenció i serveis dignes per a la ciutadania. Cal treballar diàriament, i incansablement, per una millor gestió sanitària, i és precisament això el què fan els alcaldes i alcaldesses de les Terres de l’Ebre”, assegura el PDeCAT en un comunicat.

Per això “reprovem l’actitud de la gerent i reclamem que retiri de forma immediata aquest greu atac als càrrecs electes i en cas de que reafirmi aquesta posició, que sigui cessada imminentment”, remarca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.