La parella del motociclista que va morir atropellat a l’autopista AP-7, al terme municipal d’Ulldecona, divendres 3 de juliol, ha fet una crida a través d’una publicació de Facebook per trobar el camioner que presumptament va provocar l’accident i va fugir del lloc dels fets sense socorre’l.

L’accident es va produir al voltant de les 23 hores per una col·lisió posterior entre un vehicle i la motocicleta que conduia Raül San Román, un bilbaí resident a Lleida de 46 anys d’edat, que va resultar mort.

“Si us plau qualsevol persona que passés la nit de el dia 3 de juliol per la AP-7 a l’alçada Ulldecona en direcció Barcelona abans de les 23 hores i veiés alguna cosa encara que fos mínima si us plau truquin als Mossos”, demana Xenia Colell, la companya de la víctima

La parella del motociclista també s’adreça amb indignació al presumpte homicida: “Em dirigeixo a tu, la persona que has causat l’accident, has destrossat una família, almenys dóna la cara i afronta els teus actes !!! Perquè has deixat a una filla sense pare, al meu fill sense el seu pilar, a les seves germanes sense germà, als seus nebodes sense el seu Osaba, als seus amics sense el seu amic i al meu m’has arrencat la meva altra meitat”. “Espero que no puguis dormir la resta de la teva vida i que sentis en les teves carns el dolor que ens has causat”, afegeix.

“Poden ocórrer accidents, però no podem permetre que les persones es vagin impunes i que no parin a auxiliar. Pot ser que si haguessis parat a ajudar-lo, ara estaria encara amb nosaltres. No parare fins trobar-te”, lamenta indignada Xenia Colell.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.