L’Ajuntament de Roquetes té previst acabar la setmana vinent les obres d’una nova via d¡ús exclusiu per a vianants i ciclistes que unirà els nuclis de Roquetes i el Raval de Cristo. La inversió s’eleva a 149.000 euros i ha estat finançada amb el superàvit generat en l’exercici de 2018.

Les obres consisteixen en l’asfaltat del Camí del Mig des del Raval de Cristo fins al polígon del Pla de l’Estació, on s’ha construït una rampa d’accés per superar les barreres arquitectòniques i un pas elevat de vianants que donarà prioritat als usuaris per accedir a la Via Verda.

La regidora del Raval de Cristo i responsable de l’Àrea d’Urbanisme, Núria Altadill, i el regidor d’Obres Públiques, Ivan Garcia, han fet una visita ‘in situ’ per comprovar l’estat de les obres.

Ivan Garcia ha qualificat aquesta obra com “una de les més importants del mandat i d’aquest 2020, una obra que era molt necessària dur a terme perquè permetrà unir els nuclis urbans de Roquetes i la Raval de Cristo”.

Per la seva part, Núria Altadill ha destacat que “amb aquesta obra es dóna resposta a una insistentment demanada per la població des de fa molts anys. Així es millorarà la comunicació amb l’asfaltat del Camí del Mig des del carrer Ros de Medrano fins al camí de les Rosites que connecta amb la carretera del Mas de Barberans i també es farà la senyalització d’un carril bici des de la Raval de Cristo fins a la Via Verda”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.