L’Ajuntament de Xerta ha fet una crida a la tranquilitat després que la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre li hagi confirmat dos casos positius de coronavirus al municipi. Segons informa l’Ajuntament, en un comunicat que ha fet públic, les dues persones infectades de la covid-19 “es troben sota control i confinats al domicili”. “Demanem a tothom tranquilitat però és molt important fer un esforç per reforçar les mesures de prevenció“, afegeix. En aquest sentit, des de l’Ajuntament xertolí s’insisteix en mantenir la distància social i fer ús de la mascareta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.