L’Ajuntament d’Alcanar ha fet aquest dilluns a la tarda una crida a “la responsabilitat ciutadana” davant d’un cas positiu de coronavirus registrat al municipi.

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha comunicat a l’Ajuntament d’Alcanar aquest cas positiu per covid-19 al municipi. “Aquesta persona a hores d’ara es troba en aïllament domiciliari, així com les persones que han tingut contacte directe”, ha comunicat l’Ajuntament a la ciutadania a través de les xarxes socials. “Cal mantenir la calma però és molt important reforçar les mesures de prevenció: distància social, ús de mascareta i rentat freqüent de mans”, ha afegit.

A la vegada, l’Ajuntament ha recordat que en cas de tenir símptomes, abans d’anar a urgències, cal trucar al 061 de CatSalutRespon per a rebre informació sobre què cal fer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.