El Partit Demòcrata renova aquest divendres les direccions d’aquesta formació política al Baix Ebre i Montsià. La tortosina Carme Valls i Besalduch i l’ampostina Tere Moya i Giné encapçalen, respectivament, les úniques candidatures que es presenten al Baix Ebre i Montsià.

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha agraït la feina feta pels anteriors presidents, Kilian Franch i Ivan Romeu, alhora que ha encoratjat Carme Valls i Tere Moya “a tirar endavant els seus projectes”.

Per la seua part, Carme Valls, ha explicat que compta amb un equip “de persones preparades i compromeses per treballar per la comarca i la seua gent”. “Volem que el Partit Demòcrata governi al màxim nombre de municipis del Baix Ebre, perquè quan governem la gent del Partit Demòcrata, la ciutadania hi surt guanyant”, ha dit Valls. També formaran part de l’executiva del Baix Ebre: Pere Panisello i Chavarria (Jesús), Neus Balfegó i Marsal (Ametlla), Josep Franch i Pellisé (l’Aldea), Lourdes Domènech i Mauri (Bítem), Xavi Blanch i Miró (Tortosa), Juan Antonio Caballé i Pallarés (Perelló), Andreu Curto i Castells (Deltebre), Anna Rehues i Grau (els Reguers) i Lídia Saura i Benaiges (Roquetes).

La candidata al Montsià ha posat de manifest que assumeix aquest repte amb “orgull i responsabilitat”. “Sota el lema Fem un Montsià fort, volem donar tot el potencial a la nostra comarca, sota l’horitzó del 2023”, ha explicat Moya. També formaran part de l’executiva del Montsià: René Gonel i Arasa (Masdenverge), Manel Masià Almudever (Amposta), Joan Carles Solanes Samper (la Ràpita), Núria Balagué Raga (Ulldecona), Laia Pla Coto (Santa Bàrbara), Alicia Solé Accensi (la Galera), Paco Reverter Sánchez (Alcanar) i Jennifer Reverté Ferrando (els Muntells)
Ambdues candidates seran proclamades aquest divendres a la tarda a les assemblees comarcals del Baix Ebre i el Montsià que es celebraran de manera telemàtica com a conseqüència de la Covid-19 després d’haver estat avalades pels associats i associades.

Carme Valls és graduada en Treball Social per la URL, compta amb el Postgrau en Benestar Social, Planificació i Gestió en els Serveis Socials per la UB i actualment és la Coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Tere Moya és llicenciada en Ciències Geològiques per la UAB, compta amb el mestratge en Gestió i Dret local i el postgrau d’Urbanisme: Fòrum d’Actualització en Dret Local. Ha estat directora de l’IDECE, gerent del consorci LIDEBRE i gerent d’obres i urbanisme a l’Ajuntament d’Amposta. Actualment és la cap de l’oficina del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.