La presidenta del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny ha anunciat una campanya a xarxes socials “per posar en valor” la tasca dels alcaldes i alcaldesses. Espuny ha explicat que la nova executiva del PDeCAT segueix treballant per a eixamplar la representació al territori. “Quan un ajuntament és governat per un alcalde o alcaldessa de Junts per Catalunya la ciutadania hi surt guanyant”, ha assegurat.

Aquesta setmana ha fet un any de la presa de possessió dels governs locals sortits de les urnes de les darreres eleccions municipals. El Partit Demòcrata compta amb 18 alcaldies i més d’un centenar de regidores i regidores. Cinta Espuny ha aprofitat l’efemèride per posar en valor la feina feta per tots els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PDeCAT.

La presidenta ha enumerat els trets característics dels alcaldes i alcaldesses de Junts per Catalunya. “Són gent treballadora, preparada, amb una visió àmplia i dots de lideratge”, ha manifestat. “Malauradament el primer any de mandat ha estat molt complex a causa del temporal Glòria i la Covid-19, i per això crec que s’ha de posar, encara més en valor, la gran tasca que han dut a terme els alcaldes i alcaldesses”, ha dit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.