L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT) s’integrarà a partir del curs vinent a Aules en Xarxa, un projecte de col·laboració creat per l’escola Aules – Arts Escèniques de Barcelona. L’acord entre les dues escoles suposarà que l’EMTT siga el centre de referència d’Aules al sud de Catalunya perquè els xiquets i joves que vulguen en un futur dedicar-se a aquest món, es preparen abans de fer el salt als estudis professionals a l’escola Aules.

Amb aquest acord, el centre de Tortosa és una de les dues úniques escoles de Catalunya que formen part d’Aules en Xarxa, juntament amb l’escola Quarta Paret, d’Olot. Aquesta xarxa de complicitats permetrà desenvolupar activitats i projectes de manera conjunta.

L’escola Aules – Arts Escèniques de Barcelona acumula una trajectòria de prestigi, fet que la converteix en un dels principals centres de referència en la formació teatral, especialment l’orientada a la part dels musicals. Precisament, el seu director és Daniel Anglès, un dels directors i actors de teatre musical més reconeguts de Catalunya.

Pel que fa a l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, aquesta setmana ha iniciat una altra fase del seu retorn a l’activitat habitual, després del confinament. Ho fa amb l’inici del període de preinscripcions per al curs 2020-2021, que ja es pot fer des d’aquest dimarts. Del 2 al 19 de juny, es poden fer de manera telemàtica a través de la renovada web de l’escola: www.emtt.cat. Per fer-ho de manera presencial, cal demanar cita prèvia per als dies 9 i 10 (telèfons 977 44 02 90 o 677 56 85 74).

Entre l’oferta educativa de l’escola, hi ha cursos d’infantil, juvenil i adults, en diverses disciplines com ara el teatre, el teatre musical, la dansa o el claqué.

El curs passat, l’alumnat del centre es va situar al voltant de les 150 persones de totes les edats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.