Junts per Catalunya (JxCAT) considera que l’estafa de 400.000 euros de la qual ha estat víctima el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) és “una mostra més de la dubtosa gestió que s’està efectuant des de la presidència del COPATE i des del govern tripartit”. Per aquesta raó, segons afirma l’organització política en un comunicat fet públic aquest dimecres “seguirem duent a terme, i amb més exhaustivitat encara, la nostra funció fiscalitzadora en benefici de la ciutadania de les Terres de l’Ebre representada pels municipis que formen part del consorci”.

Tot i les crítiques, Junts “lamenta i condemna l’estafa al COPATE i es posa a disposició del consorci pel que es necessiti”. Així mateix considera que “la prioritat actual, i més tenint en compte el context econòmic que ha causat la COVID-19, ha de ser recuperar la totalitat dels 400.000€ estafats ja que aquests provenen dels impostos de la ciutadania”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.