El ple de l’Ajuntament de la Sénia, reunit via telemàtica, ha aprovat els primers ajuts destinats comerços locals afectats pel tancament provocat per la pandèmia de la covid-19. El Consistori ha tirat endavant una modificació pressupostària per crear una partida variable amb la qual es canalitzaran les despeses per fer front a l’impacte causat per la crisi sanitària. A més, per tal d’afavorir la represa de l’activitat de bars i restaurants també ha aprovat la modificació de la taxa d’ocupació de via pública ampliant l’espai disponible i reduint el cost en un 80%.

El ple també ha pres mesures aprovant l’ordenança fiscal de preus públics per al 2020 i la declaració d’especial interès i bonificacions d’IBI de les activitats agropecuàries,per circumstàncies culturals i d’immobles en què es desenvolupen activitats econòmiques, i en foment de l’ocupació. Amb totes aquestes accions, el consistori ha tirat endavant ajuts directes per valor de més de 80.000 euros amb l’objectiu de reactivar l’activitat del comerç local i el teixit empresarial senienc.

L’alcalde de la Sénia, José Ramón Bellaubí, ha remarcat la importància de prendre mesures com aquestes per tal de tornar a la normalitat al més aviat possible, posant èmfasi en mantenir la fortalesa del teixit econòmic i sociocultural de la població.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.