Un sisme de magnitud 2,4 graus s’ha registrat la matinada d’aquest divendres a la Ribera d’Ebre. Segons ha informat l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el sisme s’ha produït cap a les 2.53 hores i ha estat “lleugerament percebut” a l’àrea epicentral. En concret l’epicentre s’ha situat a la confluència dels termes municipals de Rasquera, Benifallet, Tivenys i el Perelló. El terratrèmol no ha provocat danys. El telèfon d’emergències 112 no ha rebut avisos al respecte, segons ha informat Protecció Civil.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.